Menu Sluiten

Over Fabienne

Mensen weer in hun eigen kracht zetten en een positieve kijk op het leven geven. Dat is waar ik voor sta! Ik heb hier in mijn jeugd mee geworsteld. Wat ik moeilijk vond, is dat ik het gevoel had dat mensen me niet begrepen en niet naar mij luisterden. Ik kreeg vaak te horen dat het wel meeviel of vanzelf over zou gaan. Uiteindelijk kwam ik bij een NLP-coach terecht. Hier had ik eindelijk het gevoel dat er naar me geluisterd werd en dat ik mocht zijn zoals ik was. Dit maakte me enorm enthousiast voor dit vak. Wat hij kon, wilde ik ook kunnen! Zo begon mijn droom.

 

Mijn droom realiseren
Ik ben zelf altijd veel met paarden bezig. Bij de paarden kan ik helemaal mezelf zijn en voel ik me op mijn gemak. Toen ik in 2016 mijn eigen paard kocht, werd mijn droom om mensen te coachen met paarden nog realistischer. Daarom heb ik na een NLP-opleiding en een specialisatie in jongerencoaching, de opleiding Freestyle Instructeur afgerond.

Ik ben …
– Ambitieus: ik heb een sterke drive om mensen te helpen. Als ik iets wil, ga ik er helemaal voor.
– Persoonlijk: het belangrijkste van coaching: je moet je vrij voelen en je bloot durven geven. Ook zijn betrouwbaarheid, eerlijkheid, benaderbaarheid en toegankelijkheid belangrijke termen voor mijn aanpak.
– Inlevend: ik heb een groot inlevingsvermogen en stel mensen daarmee snel op hun gemak. Zo vind ik snel de pijnpunten. Door aandachtig en respectvol te luisteren, laat ik cliĆ«nten hun eigen oplossing vinden.
– Ontdekkend: door op ontdekkingstocht te gaan, kun je inzicht krijgen in jezelf. Ik stel vragen en probeer mensen zo bewust te maken van hun eigen waarheid. Onze ontdekkingstocht is zeer doelgericht en je krijgt zo zelfvertrouwen in je eigen kracht.

Mijn aanpak
Als coach vind ik het heel belangrijk om echt te luisteren en niet te oordelen. Jezelf op je gemak voelen staat centraal bij LEF coaching, zodat we samen voor veranderingen kunnen zorgen. Ik stel je op je gemak en met mijn enthousiasme motiveer ik je in de richting van een oplossing. Dat doe ik door je te helpen om een positief en duidelijk beeld te ontwikkelen van jezelf en door je weer in je eigen kracht te zetten. Of het nu gaat om je studie, sociale contacten, veranderen van gewoonten of effectiever leren omgaan met uitdagingen en emotionele momenten. Via gerichte vragen die ik je stel, oefeningen die we doen, en de hulp van het paard kom je dichter bij je oplossing. Je ontdekt hoe je verder moet!