Menu Sluiten

Inzicht in jezelf in een uur

Om niet meteen een heel coachtraject in te hoeven gaan, maar je toch de kans te geven om zaken helder te krijgen voor jezelf en kennis te maken met de paardencoaching, heeft LEF – Coaching met paarden: Inzicht in jezelf in een uur!
Wil jij er in een uur achter komen waar je nu energie van krijgt, jouw eigen kwaliteiten ontdekken of erachter komen waar je nu echt behoefte aan hebt. Dan is dit iets voor jou! LEF – Coaching met paarden wil ervoor zorgen dat je weer in je eigen kracht komt te staan en in korte tijd met nieuwe inzichten verder kunt.
Paarden spiegelen je en geven je op die manier inzicht in jezelf. Ze laten je zien wat je doet en wat voor effect dat heeft op andere mensen. Ook wanneer je vragen hebt of meer duidelijkheid wilt krijgen voor jezelf, kan coaching met paarden een hele mooie oplossing zijn. Paarden gaan op gevoel af en piekeren nergens over. Zij wegen niet de voor en tegens af, maar kijken naar wat je hart zegt. De paarden zullen je helpen de antwoorden te krijgen waar je naar op zoek bent.
Ben jij erin geïnteresseerd om inzicht in jezelf te krijgen in een uur, neem dan contact met me op!