Menu Sluiten

Freestyle lessen

Floor
Tijdens de lessen van Fabienne ben ik niet alleen dichter bij mijn paard gekomen, maar ook bij mijzelf. Fabienne is erg betrokken, en heeft mij op persoonlijk gebied ook fijn kunnen helpen. Het freestylen heeft mij inzicht in mijn paard gegeven, waardoor ik zijn signalen beter herken, en ik hierop kan inspelen. Doordat een paard jou zo spiegelt, leer je steviger in je schoenen staan, Fabienne heeft hier ons super ik begeleid! Ik ben erg blij met de resultaten die wij door de lessen heb behaald.

Bregje
Mijn ervaringen met de lessen van Fabienne zijn heel goed. Fabienne laat je zelf nadenken en geeft de goede tips tot het verbeteren van je rijstijl, communicatie met je paard en nog veel meer. De manier van leren is heel prettig. Ze voelt heel goed aan wie ze voor zich heeft, wat echt haar kracht is. Ze staat nog aan het begin van haar rij-instructrice carrière,  maar als ze dit nu al kan, dan gaat ze nog heel veel klanten gelukkig maken met haar manier van lesgeven. Ik ben in ieders geval gelukkig dat ik met Fabienne aan de slag ben gegaan!

Menno
LEF coaching met paarden, is coaching in de breedste zin van het woord. Toen ik mijn paard kocht had ik als doel om de vertrouwensband tussen haar en mij op te bouwen, en zelf te groeien in het rijden en begeleiden, van dit sensibel paardje. We begonnen met het Freestyle Systeem, loswerken, grondwerk en trailertraining. En sinds kort heb ik een 4 jarige pony erbij, waar we alles op kunnen oefenen. Dankzij het enthousiasme en de passie waarmee Fabienne de trainingen geeft, ben ik persoonlijk, rijtechnisch en als begeleider van de paardjes gegroeid.

Coachsessies

Christinet
Ik heb een bijzondere sessie gehad bij paardencoach Fabienne ten Horn en Lector.
Zo ontzettend waardevol, zeker in deze periode van Corona, om voor jezelf eens stil te staan bij dingen die voor jou in dit leven belangrijk zijn zodat je volledig in je kracht kunt gaan staan.
Fabienne en Lector dankjewel ❤️ voor deze intense, maar ook zeer leerzame ervaring.